Others weblink

Powered by  MyPagerank.Net

Sabtu, 25 Februari 2012

Benarkah New York menciptakan Tsunami Asia?

Negara lain ada yang terlibat dengan keganasan jenis ekologi, di mana mereka boleh ubah suai cuaca, menyebabkan gempa bumi atau gunung berapi dari jauh, melalui penggunaan gelombang elektromagnetik.Setiausaha Pertahanan Amerika William S. Cohen, April 1977. Kejutan besar! Kita boleh menganggap yang Cohen sudah pun tahu betapa senjata nuklear boleh menghasilkan apa yang beliau rujuk secara tidak langsung sebagai gelombang elektromagnet.

Themornuclear
Gunung berapi


Di sebalik kecenderungan manusia secara semula jadi untuk terkejut sambil menutup mulut oleh angka menakutkan akan kematian serta kecederaan yang terjadi merentasi Asia pada 26 Disember 2004, serta di sebalik sedikit ketakutan akan kehilangan kredibiliti peribadi kerana darjah jenayah yang jelas, terdapat banyak keganjilan dalam cerita rasmi tsunami oleh Amerika yang perlu direkodkan sekarang, atau selamanya akan lenyap oleh perubahan masa. Ianya melampaui batas keraguan yang ombak tidal gergasi (tsunami) yang menghempas sepanjang laluannya melalui Asia Selatan dan Asia Tenggara, serta masih lagi berupaya bergerak jauh merentasi Lautan Hindi sehingga ke Afrika, di mana ia membunuh serta mencederakan lebih ramai mangsa.

Jadi satu-satunya soalan yang mesti kita tanya ialah, apakah tsunami itu bencana yang berlaku secara semula jadi atau dari buatan tangan-tangan jahat manusia sendiri? Jika ia bencana semula jadi memanglah menggerunkan, akan tetapi sekiranya tsunami itu adalah hasil buatan manusia, kita tanpa ragu sedang menghadapi satu jenayah perang yang terbesar dalam sejarah sejagat.

Untuk memahami keganjilan itu, kita mesti bermula pada garis permulaan dan kemudiannya mengikuti turutan kejadian apabila ceritanya berkembang, terutamanya kejadian di kawasan berhampiran pusat tsunami sebenar, kerana lokasi pusat tsunami sebenar agak berbeza dari lokasi yang dijaja oleh New York Times serta CNN.

Pada tengah hari waktu tempatan Australia saya dengan tekunnya telah merakamkan magnitud serta kedudukan yang diplot oleh Pejabat Geofizik Jakarta di Indonesia. Gempa bumi berukuran 6.4 pada skala Richter telah menggegarkan kawasan utara Pulau Sumatera. Pejabat Geofizik Jakarta dengan teliti telah menyatakan yang pusat kejadian itu ialah 155 batu ke Barat Daya Wilayah Acheh.

Lokasi itu secara tepatnya ialah 250 batu ke Selatan dari kedudukan yang dipilih kemudiannya oleh NOAA Amerika, yang telah memplot pusat gegaran sebagai di Barat Laut Acheh, serta pada awalnya mendakwa bacaan 8.0 pada skala Richter. Akhirnya, apabila angka sebesar itu tidak mencukupi bagi menyebabkan kerosakan yang amat luar biasa itu, jadi NOAA secara bertahap telah menaikkan bacaan kepada 8.5, kemudiannya 8.9 dan akhirnya 9.0-sekurang-kurangnya buat masa ini.Jadi, kepelikan pertama yang terbukti telah dijaja oleh para Pegawai NOAA Amerika yang tetiba mencipta puncak gelombang seismik baru yang boleh berubah bagi kejadian tersebut, dengan magnitud yang jauh lebih besar dari yang direkodkan Jakarta sedangkan pejabat Jakarta terletak lebih dekat jaraknya dari pusat gegaran. Percayalah apabila saya mengatakan tidak benar adanya kemuncak magnitud gegaran yang boleh berubah seperti didakwa oleh NOAA. Kemuncak gegaran pertama yang direkodkan itu adalah satu-satunya kemuncak gegaran yang sebenarnya, melainkan sekiranya secara insani telah dengan sendiri melakar kemuncaknya di pengesan bagi menyesuaikan dengan agenda yang sedang dilaksanakan itu. Secara semula jadinya hanya terdapat satu sahaja pusat gegaran yang dengan setianya dirakam oleh perakam seismik milik Indonesia dan India.Selain daripada perbezaan ketara akan angka bacaan Richter, pihak berkuasa Indonesia serta India terpegun kerana mendapati gegaran awal gempa bumi seperti lazimnya tidak dikesan oleh carta seismografi. Kesemua ini bermaksud yang gelombang biasa yang meningkat dengan ketara yang mendahului suatu gempa bumi telah tidak dikesan, seperti mana gegaran susulan yang senantiasa berlaku selepas gempa bumi secara semula jadi atau pun yang dihasilkan oleh teknologi Tesla. Terdapat beberapa amaran akan gegaran susulan yang dikeluarkan NOAA akan tetapi tidak satu pun yang berlaku.

Bagi memudahkan untuk difahami oleh pembaca yang tidak memahami teknikal, satu gempa bumi sentiasa sahaja akan dipicu oleh alunan frekuensi elektromagnetik pada jarak 0.5 sehingga 12 Hertz, akan tetapi ia bukanlah proses mendadak, kerana alunan frekuensi itu mesti tepat. Lantas apabila alunan sebenar menghampiri, garisan lemah akan mula bergegar seperti seutas tali yang diikat dengan tegang, sambil mengeluarkan amaran kepada ahli seismografi dalam bentuk gelombang melintang yang meningkat dengan bermakna.

Sekiranya anda hanya mendapati sekumpulan gelombang tekanan anda secara pastinya melihat kesan oleh letupan bawah tanah mahupun di bawah permukaan laut. Hakikatnya inilah satu-satunya isyarat gegaran yang pihak Indonesia dan India terima, dan mereka melihatnya dengan penuh minat kerana ia menyamai apa yang telah dihasilkan banyak tahun dahulu oleh senjata-senjata nuklear besar yang diletupkan bawah tanah di Nevada.Kerajaan India memang tahu yang tragedi ini bukanlah gempabumi normal. Pada 27 Disember India telah enggan menyertai perancangan Kelab Empat Buah Negara tajaan Bush, yang secara efektifnya akan menarik kuasa nuklear Asia ini dari pakatan barunya dengan Russia, China dan Brazil. Pada 28 haribulan Disember kerajaan India dengan sopannya telah memberi amaran kepada tentera AS supaya menjauhi wilayah kedaulatan India, dan pada 29 Disember editorial India Daily secara terbuka menyoal perihal gempabumi itu: Apakah ini satu pertunjukan kekuatan oleh sebuah negara bagi mempamerkan pada rantau ini akan huru-hara yang boleh dicipta? melihat kepada kemudnahan serta fata yang India adalah kuasa serantau di Asia Selatan, Tentera Laut India bertanggungjawab bagi menyiasat serta memberitahu dunia akan apa yang telah ditemui mereka.

Themornuclear bomb


Kita akan kembali kemudian kepada tugasan mudah secara relatif bagi menghantar senjata termonuklear multi-megaton ke dasar Jurang Laut Sumatera dan kemudiannya meletupkan ia dengan kesan yang menakjubkan, akan tetapi buat masa ini kita perlu kembali kepada tugasan awal untuk mengikut jejak peristiwa dan kepelikan yang sukar diterangkan.

Pertamanya kita perlu belayar ke Selatan ke pulau padang pasir yang jauh yakni Australia yang kini diperintah oleh kodok setia Wall Street yang dikenalisebagai Johnny Howard si kerdil. Bagi memualkan kebanyakan dari Australia, Johnny yang kerdil itu tidak pernah keluar meninggalkan Australia melainkan jika ia mendapat titah dari salah seorang penguasa di New York. Ingatlah akan hakikat ini, kerana ianya tersangatlah penting dalam melihat apa yang dilakukan Australia kemudiannya.

Pada pagi 27 Disember, media Australia (yang dikuasai New York) telah menyatakan dengan jelas yang negara paling teruk dihenyak tsunami ialah Sri Lanka, sebuah Pulau pada penghujung Selatan India yang seperti mana Australia juga adalah anggota Komanwel British. Menurut Tim Costello, Ketua salah sebuah badan kebajikan Australia, telah membuat perancangan segera bagi terbang ke kawasan itu dan menilai keperluan bantuan. Akan tetapi pada pagi yang sama, si Kerdil Johnny pula bertindak sebaliknya, yang mana berdasarkan kepada penghambaan diri yang memang diketahui itu, semestinya telah menerima arahan melalui talian telefon sulit dari Wall Street.

Dalam gelagat yang benar-benar sulit, Si kerdil Johnny telah secara rahsia menghantar dua buah pesawat pengangkut Hercules RAAF yang sarat dengan bantuan ke Malaysia untuk , dan mengarah dua lagi ke Darwin bahagian Utara Australia. Tolong perhatikan sekiranya si Kerdil itu mengambil berat akan kemanusiaan, kesemua empat buah pesawat Hercules tentu sahaja akan terbang terus ke rakan Komanwelnya Sri Lanka, di mana setiap rakyat Australia sudah pun diberitahu oleh media bagaimana bantuan amat diperlukan. Akan tetapi ia tidak berlaku sebegitu, dan Si Kerdil itu menanti dengan sabar titah dari New York.

Tempoh menanti itu begitu pendek, sejurus selepas jet peninjau paras tinggi mengesahkan yang landasan terbang di Medan Sumatera Timur boleh digunakan, kesemua empat Hercules Australia yang lengkap dengan tentera, senjata dan peralatan lain telah menceroboh Sumatera di Selatan dari Wilayah Acheh. Sebaliknya, dengan 90 peratus penduduknya terbunuh oleh gempa bumi dan tsunami, Acheh mungkin pada satu hari nanti menjadi Guantanamo Bay Indonesia, yang dihurungi oleh tentera AS dan Australia yang lengkap bersenjata lengkap.

Ingat dengan cermat, tatkala kesemua empat buah pesawat Hercules mendarat di Medan, orang awam Australia tidak tahu langsung betapa Sumatera telah dihenyak teruk. Hanya Johnny yang kerdil itu sahaja tahu, begitu juga mereka yang berada di New York. Persetankan Sri Lanka, ketuanya mahukan pangkalan utama bagi kontrak pembinaan semula di Asia, yang perlu untuk menggantikan rompakan minyak serta pembinaan semula yang gagal di Iraq serta menyibukkan Zion yang malang di New York untuk beberapa minggu dan bulan lagi.

Akhirnya, peduli apa berapa ramai Goyim yang perlu mati? Dan , bukankah mereka sudah pun berjaya membunuh lebih 100,000 orang Islam di Sumatera dengan satu ombak besar sahaja yang mana adalah sebahagian dari membalas dendam akan kekalahan mereka di Afghanistan dan Iraq.

Tidak perlu kita mengulas betapa tentera Australia hanyalah sebagai gerombolan pembuka jalan yang kemudiannya akan disertai tentera AS yang sungguh menghairankan dalam keadaan telah bersedia dan lengkap, walaupun adalah meragukan betapa setiap pegawai dan soldadu yang terlibat benar-benar tahu yang sedang berlaku. Hanya segelintir yang bertanya kenapa mereka yang terlatih selama setahun untuk membunuh tetiba bertugas pula bagi Misi Kemanusiaan apa lagi bila kita melihat tujuan asal pembentukan Tentera Laut AS dan Marin Korp ialah untuk membunuh manusia dalam jumlah yang besar. Perhatikan saja Fallujah seolah-olah satu silap mata, Pentagon mampu menyediakan dua kumpulan armada tempur untuk segera belayar pada arahan segera dari Hong Kong dan Guam dalam suasana sambutan Krismas dan Tahun Baru. Menakjubkan! Disiplin tentera menjadi haru biru sejak zaman saya lagi, apabila setiap orang pasti lalai dan santai terutama ketika cuti sebegitu. Tetapi amat berlainan bagi 10,000 lebih tentera Amerika ini, yang pastinya berdiri tegak di tepi katil buai sepanjang masa dengan penuh perhatian apabila seorang pegawai menjengahkan mukanya.

Langkah berikutnya telah dipentaskan dengan hebat kerana ia berlaku di laut lepas, amat jauh dari mata perisik yang mengintai atau ejen KGB. Tetapi..oops, pertamanya anda perlu tahu siapa yang terlibat. Dari Hong Kong bergegas pasukan pertama, yang terdiri dari kapal USS Abraham Lincoln yang berkuasa nuclear serta kapal pengiringnya, sementara pasukan yang lebih menarik ialah Tim kedua yang digegaskan dari Guam, dengan dikepalai kapal USS Bonhomme Richard, kapal pengangkut pasukan penyerang amfibia Marin yang sesak dengan persenjataan. Bukan setakat itu sahaja, percayalah saya, kerana Bonhomme Richard sebenarnya ialah armada tersohor yang dikenali sebagai Kumpulan 5 Ekspedisi Serangan.

Kapal USS Bonhomme disertai kapal USS Duluth, kapal pengangkut amfibia; kapal dok pendaratan USS Rushmore; kapal Kruiser Misil USS Bunker Hill; Kapal Pemusnah Misil USS Milius serta kapal Friget berpeluru berpandu USS Thach. Bagi menangani bahagian bawah permukaan air mereka ditemani oleh kapal selam pemburu USS Pasadena sementara Kapal Coast Guard Munro juga mengikut sama, mungkin untuk berurusan dengan kastam dan Eksais Asia.

Sekarang, walaupun Kumpulan Serangan 5 mungkin membawa senjata nuklear yang secukupnya bagi memusnahkan separuh dari dunia, sementara gelaran itu agak tidak kena apabila dilihat dari pandangan kemanusiaan dengan tegas, Ketua Staf Jurutera Sgt. Julio C. Dominguez antara lain berkata: Kumpulan Bantuan Perkhidmatan Marin telah pun bersiap sedia bagi misi kemanusiaan sebegini selama 12 bulan kini dan amat bersedia untuk misi yang sebenarnya. Baiklah, OK Chief, tetapi tidakkah anda menyoal kenapa anda dilatih bagi misi kemanusiaan yang misteri setahun sebelum ianya benar-benar terjadi, terutamanya apabila tugasan harian anda ialah menembak orang Islam sehingga bersarang tubuh mereka?

Walaupun ia sendiri dihempap angka mangsa tsunami yang tinggi di negeri Tamil Nadu, India telah mengubah suai kapal pengukur INS Nirupak kepada hospital terapung dengan 50 buah katil dalam kurang 72 jam, kemudiannya menghantar kapal tersebut tanpa senjata bagi menolong rakyat Acheh di Indonesia. Secara perbandingan terus, Amerika telah menghantar kapal tempur dan anggota Marin yang bersenjata lengkap. Tentera Laut AS mempunyai dua buah kapal hospital dengan muatan 1,000 katil- Comfort dan Mercy, namun tidak sebuah pun dikerah ke sana. Walaupun kapal USNS Comfort telah dihantar ke New York tatkala 3,000 rakyat Amerika mati pada September 2001, kurang tindakan sebegitu telah menghantar isyarat jelas betapa 150,00 (kebanyakan Islam) yang mati di Asia Tenggara, serta setengah juta yang cedera, tidak dipentingkan oleh broker kuasa di New York.
Perkara yang benar-benar mencurigakan (sukar diterangkan) muncul apabila kedua-dua kumpulan tempur itu memasuki Lautan Hindi. Kapal USS Abraham Lincoln kelihatan santai saja sebagai sebuah kapal pengangkut dengan 70 buah pesawat penyerang, akan tetapi sudah pun membawa 2,000 anggota Marin walaupun jumlah kebiasaannya ialah 500 orang sahaja. Itu ialah jumlah kuasa tembak yang amat besar untuk diletakkan di jalan-jalan sepi Banda Acheh terutamanya apabila Wall Street biasanya menjangkakan yang kesemua mereka itu mati sebagai khadam Zionis secara senyap di Iraq. Soalnya, bagaimana mereka tahu tambahan marin diperlukan sebelum Tim pertama belayar meninggalkan Hong Kong, kerana lebihan 1,500 anggota Marin itu bukannya hanya untuk bersiar-siar di dermaga Kowloon menunggu untuk menumpang kapal yang lalu di situ.


USS Abraham Lincoln CVN72Sementara kedua-dua kumpulan tempur menuju ke dua arah berbeza merentasi Lautan Hindi yang sepi itu, kejadian yang lebih aneh terjadi. Walaupun Kumpulan Serangan Ekspedisi 5 (KSE 5) sepatutnya membantu mangsa di Sri Lanka, anggota kombat Marin di atas kapal USS Bonhomme Richard telah dipindahkan ke kapal pengangkut dok Amfibia USS Duluth yang kemudiannya berpecah dari KSE 5 menghala ke Tim Pertama. Jadi tanpa pengetahuan Indonesia, kehadiran Kapal Gergasi USS Abraham Lincoln yang kelihatan tidak berbahaya telah digunakan sebagai asap perabun melindungi kehadiran lebih 3,500 anggota Marin AS yang bersenjata lengkap ke Wilayah Acheh yang kecil itu.
Secara kasarnya ia telah menerangkan yang terkini tentang aktiviti ketenteraan, walaupun kelmarin seorang jurukamera televisyen Australia secara tidak sengaja telah merakamkan sebahagian dari anggota Marin yang bersenjata berat (yang cuba menghalau jurukamera tersebut), menggelidah pangkalan tentera Indonesia yang rosak mencari saki-baki senjata yang ada. Anda boleh sahaja memanggil saya kolot, akan tetapi sekiranya mereka serta tuan mereka orang yang lurus, kerja penggelidahan sebegitu patut dibiarkan kepada tentera Indonesia.

Secara teorinya, kepala peledak thermonuklear W-53 Amerika dengan kekuatan 9 megaton seperti yang ditunjuk pada bahagian kiri, akan mudah sahaja dibalut dalam ruang selaman saturasi kecil seperti dalam gambar kanan, bagi melindungi ia dari tekanan hebat 10,000 paun bagi setiap inci di dasar Jurang Laut Sumatera. Pakej keseluruhan armor itu adalah kurang lima tan beratnya, membolehkan ia mudah sahaja diseludup pada bahagian *****an sebarang kapal bekalan ke telaga minyak, yang mana mereka memiliki lebih dari 300 buah di Asia sahaja. Siapakah yang akan terperasan?

Contoh Letupan latihan Themonuclear

Saya akan melihat dengan teliti akan berapa besar senjata thermonuklear Amerika yang berjaya sampai ke dasar Jurang Laut Sumatera, kerana kesemua bukti seismik dan persediaan bagi misi sendiri itu menunjukkan dengan kuat perkaitannya. Lagi pun, kita kembali kepada soalan cepumas yang masyhur Siapakah yang mengaut untungnya? dan dalam kes khusus ini, Siapakah yang cukup gila untuk membunuh lebih 150,000 orang awam yang tidak berdosa hanya untuk mereka terus mencengkam kuasa? berdasarkan kepada prestasi di Iraq dan negara-negara yang tidak bernasib baik, jelas menuding kepada calon yang benar-benar mampu iaitu Wolfowitz dan gerombolannya, yang sentiasa menekan kepada mewujudkan Kerajaan Tunggal Dunia

Tentu sahaja kuasa nuklear lain termasuk Russia dan China tidak mengaut keuntungan dari pembunuhan massa yang dahsyat itu, jadi seperti mana biasanya, kita kembali kepada kisah Sherlock Holmes melalui mata pena Sir Arthur Conan Doyle: Apabila anda telah menolak kemustahilan, apa jua yang tinggal, tidak kiralah sekecil mana kemungkinan adalah merupakan satu kebenaran.

Bagi jongos Zionis, untuk memperoleh senjata thermonuklear bukanlah tugasan yang berat terutamanya apabila kita mempunyai sejarah bagaimana 100 kepala peledak kecil udara-ke-udara yang dilupuskan (decommisioned) telah diseludup melalui pintu belakang Pentagon, membentuk pati asas kepada simpanan senjata nuklear Negara Haram Yahudi hari ini. Sebaik sahaja sistem senjata itu melewati tarikh luput perkhidmatan, anggota tentera AS yang setia tidak lagi boleh menjejaknya.

Bagi mereka yang mahu memahami bagaimana senjata kecil itu mampu menggegarkan jurang laut sedalam 20,000 kaki dan kemudiannya menghasilkan tsunami gergasi merentasi Lautan Hindi, akan mudah memahaminya dengan melihat gambarajah serangan bom “Dambuster' di Jerman di bawah ini, gambarajah itu dapat menerangkan dengan sendirinya.


Pencipta bom melantun Tentera Udara Diraja (sebenarnya dipanggil“Bola tinggi") ialah seorang Saintis bernama Barnes Wallace yang sudah pun memiliki reputasi hebat dengan pesawat pengebom Wellington, yang telah dibina beliau secara geodetically, yang membolehkan ia bertahan dengan asakan hebat sebelum berjaya dimusnahkan di udara. Banyak pesawat tersebut yang kembali ke pangkalan dalam keadaan yang rosak, sementara pesawat jenis lainnya seperti Stirling dan Halifax sudah pun menjunam terkubur dalam kesejukan Laut Utara (North Sea).

Wallace tahu yang pengeboman empangan secara tegak adalah kerja sia-sia sahaja, hanya dengan meletakkan bom di dasar dindingnya sahaja barulah akan memberi kesan. Anda tahu, yang air tidak boleh dimampatkan, bermaknanya jika bom dilekatkan kepada dinding empangan pada masa diletupkan, sebahagian dari tenaga letupan akan secara automatik mengembang ke arah dinding empangan. Jika terlalu jauh kedudukannya dalam air yang agak cetek kebanyakan tenaga letupan tentunya akan hilang ke atmosfera dalam bentuk ledakan awan besar air.

Walaupun jelas yang dinding empangan itu tidak boleh dimusnahkan oleh sebutir bom Lancaster sahaja (kerana terlalu berat bagi pesawat untuk berlepas), Wallace bergantung harap kepada fakta Saintifik yang tekanan kumulatif akan melaksanakan tugas itu dengan jayanya, dan sememangnya andaian beliau tepat. Walaupun secara rasminya tiga biji bom digunakan yang setiap satunya mengandungi 6,500 paun TNT, dianggap mengena sasaran dengan tepat, salah sebuah darinya agak tersasar, sekali gus bermakna yang Empangan Mohne gergasi itu telah musnah sepenuhnya dengan kekuatan 13,000 paun tri-nitro toluene (TNT).

Fakta betapa air tidak boleh dimampatkan itulah yang amat penting dalam menerangkan apa yang terjadi dalam Jurang Laut Sumatera. Di dasar laut anda sudah pun ada tekanan sebesar 10,000 paun seinci persegi yang menekan senjata pilihan anda, manakala di atas dari senjata itu ada kolum air setinggi 20,000 kaki yang menghasilkan tekanan sekuat itu. Bukan itu sahaja. Jurang itu semakin menyempit pada dasarnya, bermakna yang senjata itu telah menghentak masuk, dengan peluang yang tinggi bagi menggerakkan plat tektonik sekiranya kuasa letupan yang mencukupi digunakan.

Dalam kes khusus ini memang tidak perlu pun untuk menggerakkan plat tektonik, dan sains mencadangkan sekiranya letupan ini telah menghasilkan kesan sebegitu, beberapa gegaran susulan yang amat kuat pasti berlaku, seperti mana yang terjadi dalam setiap gempa bumi besar di masa lalu. Akan tetapi seperti mana yang dinyatakan sebelum ini, dengan tidak mempedulikan provokatif yang disengajakan melalui amaran palsu dari NOAA Amerika, tidak pun terdapat gegaran susulan.

Bagi memaksa penghambaan di Asia dan memastikan agihan besar akan kontrak pembinaan semula yang amat mewah itu, apa yang perlu ialah satu gelombang tsunami yang besar disasarkan kepada negara yang dipilih, yang amat mudah dilaksanakan oleh bom termonuke besar. Bukanlah suatu yang baru tentang apa yang mereka panggil ledakan laut , kerana rancangan itu pernah wujud 30 tahun lalu di Amerika dan juga Russia bagi menyapu bandar-bandar besar di pesisiran pantai menggunakan teknik ini. Ombak tidal dari ledakan laut dalam secara relatifnya bersih, membenarkan penceroboh mengambil alih tanah serta bangunan yang tinggal serta sebagainya dengan pantas.

Sekiranya semua itu berjalan dengan licin, kemudiannya Indonesia, Sri Lanka serta India akan dicangkuk dengan IMF serta Bank Dunia bagi tiga puluh tahun atau lebih- masa yang cukup untuk menunggu harga minyak kembali jatuh selepas kegagalan di Iraq. Dalam masa yang sama, sekiranya kerajaan India memakan umpan, pakatan Russia-China-India serta Brazil akan tersadai sebelum sempat dilaksanakan. Lumayan betul bagi kerja sehari senjata thermonuklear yang dicuri secara sulit dari proses pelupusan (decommisioned) senjata terbabit.

Terdapat mereka yang mendakwa saya telah “tertinggal perihal telaga minyak gergasi ExxonMobil di Acheh, akan tetapi ia tidak disengajakan. Tentu sahaja ianya adalah telaga minyak bawah permukaan air yang sangat produktif, serta tanpa ragu akan sekali lagi menghasilkan banyak minyak sebaik sahaja peralatan permukaannya diperbaiki, akan tetapi secara sendirian ianya tidak mampu membantu Zion Baru dari runtuh. Wall Street memerlukan kontrak pembinaan semula yang besar serta banyak.

Seingat saya, sejurus sebelum Krismas saya ada menerima sejumlah besar email dari pelbagai orang tentang Lelaki Jerman , yang jelas mendakwa Wolfowitz telah memperolehi senjata kritikal dan mahu meletupkan Houston pada 26 atau 27 Disember. Saya tidak pun membaca keseluruhan email itu, tetapi ianya jelas dimulakan oleh Wolfowitz ataupun jongosnya, sebagai alih tumpuan erotan maklumat yang klasik. Cuba renungi Kamu semua memerhati Houston dengan teliti pada 26 Disember, manakala saya meletupkan nuklear di Asia di belakang kamu

Artikel asal: Joe Vialls: Did New York Orchestrate The Asian Tsunami?
http://www.reformation.org/joevialls.html
Terjemahan N-SPAR - 10.01.2005 (suntingan M@RHAEN)

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...